Over Woonovatie > Kees Hoeijmakers

‘Continu buiten de gebaande paden treden, dat is het Woonovatie-systeem’

“Ik heb de opleiding Industrieel Product Ontwerp in Venlo afgerond en mijn interesses hebben altijd gelegen in het analyseren en verbeteren van producten en processen. Dat is dan ook precies de rol die ik binnen Woonovatie vervul; het door ontwikkelen en verder perfectioneren van het Woonovatie bouwconcept.

Het Woonovatie-concept is gestoeld op het principe van modulair bouwen. Dit principe is van A tot Z doorgevoerd in het hele (bouw)systeem. Immers: half-modulair is hetzelfde als niet-modulair.

Ik ben de bewaker van het modulaire concept. Het is van belang om niet in de val te lopen en de makkelijke, niet- modulaire oplossing te kiezen. Het Woonovatie-systeem is het resultaat van jezelf keer op keer uitdagen om niet voor de gebaande paden te kiezen en te durven breken met aloude wetmatigheden en tradities in de bouw.

Doordat Woonovatie bouwt met een minimale set, volledig modulaire, onderdelen is ieder bouwwerk honderd procent demontabel en herbruikbaar. Bovendien zijn de bouwkosten aanzienlijk lager en zijn er nauwelijks faalkosten.

Woonovatie is de enige marktpartij die honderd procent modulair bouwen en prefabricage en hergebruik koppelt aan de kwalitatief hoge woonbeleving en uitstraling die past bij de traditionele bouw. Deze zaken waren tot nu toe nog onverenigbaar!”

Naam:
Kees Hoeijmakers
Dit ben ik:
Technisch inzicht, analytisch, creatief, teamspeler, zoon van Theo Hoeijmakers
Rol/functie binnen Woonovatie:

Product Ingenieur